Selecteer een pagina

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Informatie | 0 Reacties

De bandenmaat staat altijd op de zijkant van de band en heeft dit format:  205/55 R 16 91H of bijvoorbeeld
195/65 R 15 91T . Er zijn honderden verschillende maten mogelijk, dus noteer zoveel mogelijk gegevens.  Wat je ook kunt doen is even een duidelijke foto van de band via e-mail (info@groenendijkbanden.nl) naar mij toesturen, zodat ik de bandenmaat van jouw auto kan bepalen. Let op! sommige auto’s hebben voor en achter verschillende bandenmaten.

Mocht je er toch niet uitkomen of twijfelen of de gegevens juist zijn, neem dan contact met mij op want samen komen we er vast en zeker uit.  Tel. +31629254888 

Meer over bandenmaten

Wil je weten hoe je een bandenmaat moet lezen? klik dan hier

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *