Selecteer een pagina

PSI/BAR Omrekenaar

Informatie | 0 Reacties

Met deze handige tool kunt u getallen omrekenen van PSI naar BAR en van BAR naar PSI


    PSI / Bar Omrekenaar


    Vul PSI in en klik op de BAR knop

    PSI BAR    Vul BAR in en klik op de PSI knop

    BAR PSI

Ik hoor een vreemd geluid in mijn auto

Ik hoor een vreemd geluid in mijn auto

Klant: Als ik over een gladde geasfalteerde weg rij, hoor ik een hard bonkend/zwaar zoemend geluid in mijn auto en het lijkt wel of het van achter komt. Wat zou dat kunnen zijn?GB: Grote kans dat het probleem wordt veroorzaakt door zaagtandslijtage in het profiel van...

Wanneer winterbanden vervangen?

Wanneer winterbanden vervangen?

Winterbanden verliezen hun functie als de profieldiepte onder de 4 mm komt. Je kunt in de meeste gevallen in het profiel verschillende indicatoren vinden waardoor je kunt zien wanneer de minimum diepte voor winterse omstandigheden is bereikt. Ook speelt de leeftijd...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *